Klik hier voor de startpagina.

Sloterkade 21
1058 HE Amsterdam
Tel.: 06 18864846
KvK-inschrijving: 34140299
Home
Onze missie
Onze specialisatie
Contact
 

Onze missie

Onze bedrijfsfilosofie is dat een website een meerwaarde moet hebben boven een reclamefolder. Een website moet goed in elkaar zitten, zodat de informatie goed geordend is en de informatie snel gevonden kan worden. Maar het is nog beter als een website dynamisch is en gebruik maakt van databases waarmee u al werkt of zou kunnen werken. Wanneer wij een website gaan maken, voeren wij eerst een goed gesprek. Daarin proberen wij uw bedrijfsfilosofie te doorgronden en een opzet voor een website te maken die goed in elkaar zit, logisch en begrijpelijk is voor uw potentiŽle klanten. Overbodige 'toeters en bellen' worden vermeden.

Onze werkwijze is als volgt. Een eerste gesprek (van ongeveer een uur) over de mogelijkheden voor uw bedrijf is gratis. Indien u besluit verder te gaan, geeft u ons een opdracht voor het maken van een projectplan, een plan van aanpak. In een projectplan worden de eisen en specificaties vastgelegd. Het doel daarvan is te komen tot een uitgewerkt plan nog voordat de ontwikkeling van uw website begint. De ontwikkelkosten kunnen daardoor beperkt worden.

WebZIN is het bureau van internet-specialist Walther Schoonenberg. Aanvankelijk verbonden als wetenschappelijk programmeur aan de Vrije Universiteit koos hij in 2001 voor een zelfstandig bestaan als internet-ondernemer. Indien nodig werkt hij samen met ontwerpers en andere specialisten. Met zijn technische achtergrond als programmeur en internet-engineer kan hij u een echte totaaloplossing bieden.

[Ja, ik wil vrijblijvend een gesprek of offerte.]